Влади, пиши ми на лично, мисля че ще свършим работа. Пари не искам, все пак темата е Подарявам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подарявам части за 164....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Здравейте, на някой да му се намират дръжки вътрешни. Счупи ми се шофьорската преди няколко дни, а преди това майка ми успя да счупи задна дясна, та определено вече трябва да ги оправя. Ако някой има независимо дали ги продава може да ми пишеNissan Xtrail T30 2003, 2.5 - 165hp
Ex - Alfa Romeo 164 2.0 T.S. '91
Comment
-
Първоначално публикувано от gocktherock Покажи съобщениеЗдравейте, на някой да му се намират дръжки вътрешни. Счупи ми се шофьорската преди няколко дни, а преди това майка ми успя да счупи задна дясна, та определено вече трябва да ги оправя. Ако някой има независимо дали ги продава може да ми пише
http://www.megaparts.bg/product/v-tr...4-zadna-djasna
Само дето тези са металните за суперките. Твоята би трябвало май да е друга...Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Алооооу, капитанити на корабити - ако някой има нужда от стари гуми 195х65х15 (зимни и летни) - да казва. При проявен интерес ще ги снимам и ще ги опиша какви са. Не стават за нормална употреба - понацепени са, иначе грайферите са им що годе добри.Last edited by VLADius; d.m.y г., 06:54.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Момци трябва ми лявата полуоска (от шофьорска страна) за суперка Т.С. може и без каретата ако някой подарява,продава,препродава да свирка, че голям зор видях с намирането и
П.С. Почти съм сигорен, че от дизела е същатаLast edited by myrko; d.m.y г., 20:34.sigpic
166 JTD - Ex.
164 Super T.S.
145 T.S.
Comment
-
Здравейте, ако някой има нужди от свещи NGK BCP6ES да казва, имам 8 броя, като едната е малко изпробвана и понаранена, щото се мъчих да махна капачето, което за съжаление не стана, ама кой да четеТа ги продавам за 25лв, ако някой му потрябват след време може да каже.
Nissan Xtrail T30 2003, 2.5 - 165hp
Ex - Alfa Romeo 164 2.0 T.S. '91
Comment
-
Първоначално публикувано от gocktherock Покажи съобщениеЗдравейте, ако някой има нужди от свещи NGK BCP6ES да казва, имам 8 броя, като едната е малко изпробвана и понаранена, щото се мъчих да махна капачето, което за съжаление не стана, ама кой да четеТа ги продавам за 25лв, ако някой му потрябват след време може да каже.
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеВлади, за твоята ако е с кабели BOSH/BERU, свещите са BCP6E/BCP6ET.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment